VEDETTE SALON

Voor een aangenaam verblijf op het water
De stoere Vedette Salon heeft een robuuste voorsteven met terugvallend boeisel. De ruim 40 cm brede gangboorden zorgen ervoor dat u zich veilig op de boot kunt verplaatsen. Het ruime voordek, de gangboorden, het zwemplateau en de ruime kuip bieden voldoende buitenruimte. De comfortabele salon met de mooie frontramen en grote zijramen geven een ruim uitzicht op de omgeving. Via de mooi afgewerkte pui betreedt u de luxe salon, die naar wens is in te delen.

Aan boord van de Vedette Salon vindt u alles wat u nodig heeft voor uw verblijf op het water. De salon is naar uw wens in te delen. U kunt ervoor kiezen om de keuken in de salon te plaatsen of in de kajuit. De loungebank in de salon zou ook (optioneel) omgebouwd kunnen worden naar een extra slaapplaats. De positie van de luxe stuurstoelen bieden een mooi uitzicht op uw vaargebied. Het overzichtelijke dashboard geeft de prestaties van het schip weer.

Beneden in de kajuit bevindt zich de eigenaarshut en vanaf de Vedette 10.30 is een tweede slaapvertrek mogelijk. Ook de douche en toilet ruimte bevinden zich in de kajuit, die met een laag trapje te betreden is. Afhankelijk van de locatie van de keuken kan in de kajuit ook een rondzit worden gecreëerd.

Hollands vakmanschap

Specifieke Vedette kenmerken maken dat de Vedette Salon erg geliefd is en steeds meer en meer te zien is op de Nederlandse en Europese wateren. Net als de andere Vedette schepen is ook de Salon in huis ontworpen. Oog voor detail en jarenlange ervaring heeft geresulteerd in schepen met buitengewoon goede vaareigenschappen.

Na de ontwerpfase en digitalisering ervan wordt het staalpakket gesneden. Dit staalpakket is reeds gestraald en na de bouw van het casco wordt het gehele schip nogmaals gestraald! Dit is bij alle Vedette schepen standaard en daar hechten wij veel waarde aan.

Na deze tweede keer stralen volgt de conserveringsfase en krijgt de boot zijn uiteindelijke kleuren. Hierna volgt de intimmering van het schip, het uiteindelijke interieur is volledig naar wens van de klant tot stand gekomen. De persoonlijke wensen tijdens de bouw zorgen voor een luxe, ruim en praktisch interieur.
Als laatste wordt de techniek aangebracht. Techniek is binnen Vedette Jachtbouw enorm belangrijk en daar wordt dan ook veel aandacht aan besteed. De kennis van deze techniek proberen wij zo begrijpelijk mogelijk over te brengen op de klant, zodat het ook duidelijk is hoe er met het schip moet worden omgegaan.

Constante innovatie en toepassing van de recentste technieken maken dat de Vedettes zeer betrouwbaar zijn en van alle comfort voorzien. Kortom, de Vedette Salon is een volledig Hollands product door louter Nederlands vakmanschap tot stand gekomen.

Vaareigenschappen

De Vedette Salon is zeer stabiel, fluisterstil, koersvast en bovenal betrouwbaar. Vedette Jachtbouw hecht veel waarde aan de betrouwbaarheid van de voorstuwing en de techniek. Hierdoor kunt u veilig manoeuvreren op de grote rivieren of drukke wateren. Het onderwaterschip is van het type multiknik met een geveegd achterschip. De in het casco verwerkte trimplaat voorkomt ingraven van het achterschip, waardoor de Vedette Salon bij elke snelheid mooi op het water ligt.

De Vedette Salon kan met gemak alle wateren bevaren. De Vedette 9.30 en 10.30 Salon worden gebouwd onder de categorie C (kustwateren), de Vedette 11.30, 12.30 en 14.30 Salon en de Vedette Traveller 12.30 worden gebouwd onder categorie B (zee).

De boeg- en hekschroef (al dan niet proportioneel te bedienen) maakt het varen met de Vedette nog plezieriger. Het aanmeren of wachten bij bruggen of sluizen wordt zo zeer eenvoudig. Manoeuvreren is bij deze boten niet moeilijk en keren in smalle vaarten is een peulenschil.

Ook varen er Vedette’s rond voorzien van spudpalen. Hierdoor is het stil leggen langs de kant, bij een brug of sluis zeer gemakkelijk en heeft de schipper zijn handen vrij. Dat heeft zeker een voordeel als er veel alleen wordt gevaren met de boot. Ook de toepassing van dubbele motoren behoort tot de mogelijkheden.

Comfort aan boord

Voor een korte of lange trip op het water is het fijn om de boot zo toe te spitsen op uw wensen, dat uw verblijf altijd aangenaam is. De Salon heeft een volledig ingerichte keuken met gaskookplaat, oven/magnetron en grote koelkast. Een fijne loungebank, voldoende kastruimte, wandcontactdozen, verlichting, enz. Maar de opties aan boord zijn talrijk: zo kunt u kiezen voor een centraal stofzuigsysteem, koellade onder de
stuurstoel, TV, audio installatie, etc. Alles om uw verblijf aan boord zo comfortabel

mogelijk te maken. Standaard is de raamontwaseming en de verwarming, waardoor het leefklimaat aan boord al snel heel aangenaam is. De comfortabele bedden met koudschuim matrassen zorgen voor een goede nachtrust. Het gehele schip is volledig geïsoleerd. Ook aan ventilatie is voldoende zorg besteed. Alle comfort zoals u thuis gewend bent, maar nu aan boord van uw Salon.

varianten:

Vedette 9.30 salon

CE Keur C (kustwateren)
Lengte 9,50 m
Breedte 3,65 m
Diepgang 0,90 m
Doorvaarthoogte 2,43 m

Stahoogte stuurhuis 1,96 m
Stahoogte kajuit 1,96 m
Bedlengte 2,02 m
Waterverplaatsing 9.2 ton
Motor Nanni 60 pk

Download specificatieblad »

Vedette 10.30 salon

Een mooi, makkelijk te manoeuvreren schip met zeer veel mogelijkheden. Samen met familie of vrienden de Waddeneilanden bezoeken is een unieke ervaring, die nu tot de mogelijkheden behoort. En dan ook nog de bewonderende blikken die u vanaf de wal krijgt.

Vanaf de Vedette 10.30 is een extra gastenhut te realiseren. Dit kan bij de 10.30 onder de salonvloer, vanaf de grotere afmetingen is gastenhut mogelijk ingericht met een stapelbed of gedeelte onder de salonvloer.

CE Keur C (kustwateren)
Lengte 10,65 m
Breedte 3,80 m
Diepgang 0,95 m
Doorvaarthoogte 2,43 m

Stahoogte stuurhuis 1,96 m
Stahoogte kajuit 2,00 m
Bedlengte 2,02 m
Waterverplaatsing 10,5 ton
Motor Volvo D2 -75 pk
Nanni 80 Pk

Download specificatieblad »

Vedette 11.30 salon

Dit schip doet een mens verlangen naar zijn pensioen en tot die tijd… geweldige trips maken en
vakanties vieren. Naast de prachtige plassen die ons land heeft, verkent u ook de Waddenzee, de Zeeuwse wateren, de Friese meren en het IJsselmeer. En neem gerust eens de tijd om over de grens te varen.
Hoe heerlijk is het om naar Frankrijk te gaan of in Duitsland op de Moezel te varen!

CE Keur B (zee)
Lengte 11,70 m
Breedte 4,15 m
Diepgang 1,05 m
Doorvaarthoogte 2,45 m

Stahoogte stuurhuis 1,96 m
Stahoogte kajuit 2,00 m
Bedlengte 2,05 m
Waterverplaatsing 12.4 ton
Motor Volvo D2 – 75 pk
Nanni 80 pk

Aafhankelijk van de wensen en afmetingen van het schip kan een tweede slaapvertrek gecreëerd worden.

Download specificatieblad »

Vedette 12.30 salon

De Vedette 12.30 Salon is geschikt om het hele jaar door te kunnen varen. Met dit CE B (Zee) schip kunt u naar Scandinavië of bijvoorbeeld de Kanaaleilanden gaan! Genieten van de vrijheid die dit schip u biedt, met een volste vertrouwen in de techniek.

Alle comfort aan boord om een lange reis te maken met een schip dat betrouwbaar is met uitstekende vaareigenschappen. Het Nederlandse vaargebied kunt u gemakkelijk uitbreiden met vaartochten naar
de mooie plekken die Europa biedt.

CE Keur B (zee)
Lengte 12.70 m
Breedte 4,15 m
Doorvaarthoogte 2,48 m
Diepgang 1,12 m

Stahoogte kajuit 2,02 m
Stahoogte stuurhuis 2,00 m
Bedlengte 2,02 m
Waterverplaatsing 13,8 ton
Motor Volvo D3 -110 pk

Download specificatieblad »

CE Keur: B (zee)
Lengte: 12,80 m
Breedte: 4,15 m
Diepgang: 1,12 m
Doorvaarthoogte: 2,48 m
Stahoogte salon/kajuit: 1,98/2,02 m
Bedlengte: 2,05 m
Waterverplaatsing: 14.5 ton
Motor: Volvo D3 110 pk

Tweede slaapkamer is optioneel

Download de Brochure»

Download de prijslijst»

Download specificatieblad »

 

Download de Brochure

Download de prijslijst

Neem direct contact op

Wilt u een offerte aanvragen, of meer informatie willen kunt u altijd direct contact met ons opnemen.