«NIEUW»

VEDETTE Cabin COMFORT LINE

Al vele jaren is de Vedette cabin Comfort Line een hardloper binnen de series schepen die Vedette Jachtbouw bouwt. Het sportief gelijnde schip wordt zeer compleet aangeboden en valt duidelijk in de smaak. De Vedette cabin Comfort Line is een eigen ontwerp, dat continu geïnnoveerd wordt.

De Vedette cabin Comfort Line is te verkrijgen in de modellen 9.30, 10.30, 11.30 en 12.30.

“WIJ ZIEN VAAK BEWONDERENDE BLIKKEN EN OPGESTOKEN DUIMEN”

VORMGEVING

Op de vraag naar een sportief gelijnd schip met moderne kenmerken en een luxe uitstraling heeft
Vedette Jachtbouw de Vedette cabin Comfort Line ontwikkeld. De voorovervallende voorsteven van de Comfort Line schepen staat scherp op de waterlijn. Door de elegante, strakke belijning heeft de Comfort Line een modern, eigentijds uiterlijk.

Diverse cosmetische toevoegingen geven het schip een luxe uitstraling. Standaard is de Vedette cabin Comfort Line voorzien van een roestvaststalen berghout. Dit past bij het moderne uiterlijk van het schip. Zowel het boeisel met daarop de zware roestvaststalen reling als de stalen rugconstructie van de kuipbank zijn dubbelwandig uitgevoerd.
De dubbelwandige kuiprand loopt door naar voren, in deze dubbelwandigheid is de luchtgallerij voor de raamontwaseming van het windscherm geplaatst. Aan bakboord en stuurboordzijde zijn in de dubbelwandige constructie de machinekamerventilatie en (eventuele) speakers verwerkt.

Voortdurende innovatie

Het geoptimaliseerde onderwaterschip is kenmerkend voor de Vedette cabin Comfort Line. Het schip heeft onder water een vrij scherpe voorvoet en boven de waterlijn verbreedt het voorschip zich. Die constructie levert een functionele sprayrail op. Deze sprayrail heeft twee grote voordelen; verbeterde vaareigenschappen én meer binnenruimte in de voorhut. Door deze extra binnenruimte is een vrijstaand bed mogelijk. De sprayrail in combinatie met een geveegd achterschip zorgt voor nog betere vaareigenschappen en een hogere rompsnelheid. Deze vlotte rompvorm is als eerste toegepast op de prijswinnende Vedette Navigator 35 en wordt nu ook doorgevoerd bij alle Comfort Line modellen.

Vaareigenschappen

De vaareigenschappen van de Vedette cabin Comfort Line zijn uitmuntend. De sprayrail is noodzakelijk voor het grotere volume in het voorschip en heeft een gunstige bijkomstigheid ten aanzien van de vaareigenschappen. Het vangt de golven op en werkt ze opzij met een zeer geringe boeg- en hekgolf. De combinatie van de sprayrail met het bredere, vlakkere achterdeel van het schip zorgt ervoor dat het schip zeer stabiel is, koersvast, relatief snel en zeer wendbaar. In combinatie met de standaard aanwezige boegschroef en optionele hekschroef (eventueel proportioneel te regelen) is de Vedette cabin Comfort Line door een ieder gemakkelijk te varen.

De kiel is zo gevormd dat er optimaal water voor de schroef staat. Hierdoor is het cavitatiegeluid tot een minimum beperkt en wordt er een maximaal rendement van de schroef behaald. De motor is in een ruime, zeer toegankelijke machinekamer onder de kuipvloer geplaatst. Mede daarom heeft Vedette Jachtbouw veel resultaat geboekt aan de geluidsbestrijding. Met als resultaat dat de Vedette cabin Comfort Line daardoor fluisterstil is!

Het roer is een gebalanceerd druppelroer met trimpijp wat het “zoeken” van de boot voorkomt, het schip vaart koersvast en luistert uitstekend naar het roer. De romp is zodanig gevormd dat het “graven” van de boot tot een minimum is beperkt. De trimplaat die onderdeel is van het casco voorkomt eveneens dit nadelig effect. Afhankelijk van het gekozen motorvermogen krijgt de trimplaat meer volume en wordt het vermogen van de motor maximaal omgezet in een voorwaartse beweging.

De wensen van de klant worden gerespecteerd en omgezet in een perfecte motorkeuze. De juiste motorkeuze in combinatie met de reductie van de keerkoppeling zorgen ervoor dat er ook perfect langzaam gevaren kan worden. De gewichtsverdeling van het schip is zeer nauwlettend in de gaten gehouden waardoor trimmen of ballasten nauwelijks noodzakelijk is.

KWALITEIT

Het kopen van een nieuw schip is voor een klant een emotioneel proces, daarom is het van belang dat alle elementen van het schip besproken worden. De kwaliteit van een schip valt en staat met de kennis van de bouwer. Op alle facetten van de bouw van een schip houdt Vedette Jachtbouw het kwaliteitsniveau in de gaten en wordt het hoogst haalbare nagestreefd.

Zo worden door Vedette Jachtbouw alle Vedette schepen altijd twee keer gestraald. Het casco wordt gebouwd met gestraalde platen en daarna wordt het gehele casco nogmaals gestraald. Dit onderscheidt Vedette Jachtbouw! Het lassen is een vak apart; het casco moet zo strak mogelijk worden en de lassen strak en schoon. Na de cascofase volgt de conservering- / verffase, waar de door AKZO voorgeschreven procedures in een logboek door de jachtschilder worden bijgehouden.

Uitermate veel zorg wordt besteed aan de techniek, waaronder de voorstuwing, installatiewerk hydraulisch, sanitair, verwarming, elektrisch/elektronica, brandstof, water en vuilwaterinstallatie. De kennis van deze techniek en de implementatie hiervan in de schepen is een buitengewoon sterk punt van Vedette Jachtbouw. Zodra het schip gereed is wordt het schip op alle onderdelen nogmaals nagelopen en gecontroleerd. De kwaliteit van afwerking van de schepen, onze kennis van gebruik van hoogwaardige materialen en onderdelen zorgen ervoor dat de Vedette schepen probleemloos varen.

De kwaliteit van het timmerwerk is eveneens een in het oog springend gegeven. Alle interieurs zijn doordacht, ergonomisch gevormd en slim ingedeeld. Dit geldt zowel voor de binnen- als buitenruimtes. Ondanks dat is de inbreng van de klant ook nog steeds mogelijk, wensen en ideeën worden vertaald in een gepersonaliseerd interieur.

UW COMFORT BUITEN

De Vedette cabin Comfort Line biedt u optimaal comfort aan boord. Het dek en de gangboorden zijn ruim en goed beloopbaar. De hoogte van de fraai gevormde RVS reling zorgt, ook bij zwaar weer, voor een goed gevoel van geborgenheid. Het dak van de kajuit is voorzien van handrelingen en goed beloopbaar. Kuip en zwemplateau zijn standaard voorzien van flexiteek, de gangboorden en het dek zijn voorzien van antislip (optioneel belegd met flexiteek).

Vanaf de gangboorden kan via de geïntegreerde trappen het zwemplateau worden bereikt. Op het zwemplateau is de zwemtrap gemonteerd. De royale kuip kan vanaf het zwemplateau worden bereikt middels een, in de achtersteven verwerkte, spiegeldeur. Deze deur is vanwege het CE certificaat ‘golfdicht’ uitgevoerd. Ter plaatse van de kuip is in een royaal opboord voorzien, zodat de kuip goed droog blijft en er een stevige wind bevaren kan worden.

In de ruime kuip staan kuipbanken met flink veel opbergruimte. De banken zijn optioneel ter hoogte van de spiegeldeur met een vulstuk en kussens dicht te leggen tot een grote U-bank. De schuinte van het rugdeel in de bank is voor een deel in het staal verwerkt. Om tot het gunstigste resultaat te komen wordt het rugkussen eveneens voorzien van een ‘schuinte’ die door de klant gewenst is. De kuipbanken zijn voorzien van comfortabele kussens, vormgeving en stoffering naar keuze. Indien gewenst kan (optioneel) het geheel dichtgelegd worden als zonnebed. Ook aan het meenemen van uw (elektrische) vouwfietsen is gedacht, deze kunt u gemakkelijk in de kuipbank bij de spiegel aan boord opbergen.

In de kuip heeft de schipper vanaf de overzichtelijke stuurpositie vrij zicht op de omgeving en ook direct contact met zijn gasten. De stuurstand bevindt zich aan stuurboord, met een ‘meevaar-stoel’ aan bakboord. De stuurstoelen zijn comfortabel, op hoogte én zijwaarts verstelbaar. Standaard in een drietal kleuren bekleding, optioneel is her-stoffering mogelijk in de kleur van de kuipkussens. Voor het gebruiksgemak is onder de stuurstoel voorzien in een koellade, waardoor drankjes en hapjes binnen handbereik zijn. Het dashboard is overzichtelijk en de gashendel is ergonomisch geplaatst, waardoor u niet hoeft te reiken voor de bediening. Voetenbankjes voor beide stoelen ondersteunen u tijdens de vaart. Een achtergrond muziekje klinkt via de speakers, die in de kuip (optioneel) en de kajuit worden geplaatst.

Het in delen neerklapbare windscherm is snel condensvrij te maken door de geïntegreerde raamontwaseming. De kuip en de kajuit zijn voorzien van verwarming, waardoor het ook fijn vertoeven is op de boot bij minder weer.

De buiskap is gemakkelijk op te zetten en in delen neer te laten, extra hulp hierbij is het Easycabrio® systeem (optie) waarmee de spanning van de kap gehaald kan worden. Dit is zeer gunstig om de kap iets te laten zakken bij lage bruggen én vergemakkelijkt bij het opzetten van de buiskap. De zijkanten van de kap zijn uit te ritsen, waardoor u kunt anticiperen op koude en warme weersomstandigheden.

COMFORT BINNEN

De Vedette cabin Comfort Line heeft alles aan boord om ook binnen aangenaam te verblijven. De indeling van de kajuit wordt naar de wens van de klant vormgegeven. Het luxe afgewerkte interieur wordt betimmerd in een houtsoort naar keuze. Ook in de aflak zijn er keuzemogelijkheden. Het hele schip is voorzien van een hoogwaardige isolatie.

Voor in het schip vindt u de verrassend grote eigenaarshut met een vrijstaand bed (lengte 2,05 m), voorzien van koudschuim matrassen. Aan het zijkant van het bed zijn opstapjes voor een gemakkelijke instap. Bij het kopschot van het bed is een legplank met wandcontactdoos en leeslampjes. Aan beide zijden van de hut staan kasten met legplanken of roedes. Onder het bed zijn twee grote laden gemaakt.

Fototekst: Overal zijn opbergplekken gerealiseerd, in de kuipbanken, lades en kasten in de kajuit, hang-/legkasten in de eigenaarshut en grote laden onder het bed.

Via de patrijspoorten en de dakluiken komt er voldoende daglicht binnen in de kajuit en de
eigenaarshut. Zowel in de romp als in de opbouw kunnen de patrijspoorten geopend worden voor ventilatie van de ruimte. In het kajuitdak is het vlucht-/ventilatieluik geplaatst met een hor en een screen. Alle poorten zijn te openen en hebben vliegenhorren en regenkapjes.

Fototekst: Ook zijn verlijmde ramen in de romp en opbouw een mogelijkheid.

Vanuit de eigenaarshut stapt men in de doucheruimte, een matglazen vouwdeur scheidt de hut met de douche. De douche wordt natuurlijk geventileerd door een paddenstoelventilatie op het kajuitdak én via de poort.

In de doorgang van de eigenaarshut naar de kajuit is de toiletruimte geplaatst. In deze ruimte is plaats voor het elektrisch toilet en het luxe badkamermeubel met Corian blad, er is voldoende opbergruimte en stopcontacten.

In de kajuit is de rijk gestoffeerde rondzit geplaatst met aan de andere zijde de royaal uitgeruste kombuis. De rondzit is door de tafel te laten zakken eenvoudig om te bouwen tot een extra slaapplaats. Hiervoor wordt een vulkussen voor de tafel bij het schip geleverd. Onder alle zittingen zijn lades voor voldoende opbergruimte. De stahoogte in de kajuit is ca. 1,95 meter.

De keuken is voorzien van een (gas) kookplaat, een spoelbak met mengkraan, een koelkast met vriesvak en oven/magnetron. Het luxe aanrechtblad is van Corian. Het hele schip is voorzien van voldoende 230V stopcontacten en diverse lichtpunten, uitgevoerd in LED voorzien van dimmers.

Vanaf de Vedette 10.30 cabin Comfort Line is een extra gastenhut te realiseren. In de kajuit is de ingang van deze gastenhut. In het voorportaal is een kledingkast en de instap van het bed, dat zich deels onder de kuipvloer bevindt. Vanaf de 11.30 is een stapelbed mogelijk.

Via de massief houten toegangstrap komt u met slechts drie treden in de kuip.

COMPLEET EN ZEER GUNSTIG GEPRIJSD

Vedette Jachtbouw biedt de Vedette cabin Comfort Line aan als een zeer compleet schip tegen een aantrekkelijke prijs. Tijdens het doorspreken van de Comfort Line met de klant worden alle onderdelen benoemd. Additionele wensen zijn bespreekbaar, denk aan het gewenste motorvermogen, navigatiesystemen, een wifisysteem aan boord, enz.

Het ontwerp valt duidelijk in de smaak en het schip is regelmatig te zien op de Nederlandse
wateren. Heerlijk genieten van de omgeving vanuit een zeer ruime kuip. Fluisterstil door landschappen varen, koersvast en stabiel de wateren verkennen. En dat met alle comfort aan boord die men zich maar kan wensen.

U zult verrast zijn hoeveel stijlvolle klasse u heeft voor een aantrekkelijke prijs!

De kleinste Comfort Line en zeker zeer volwassen

In de machinekamer ligt standaard de betrouwbare en zeer stille Nanni N4.60 – 60 pk.
Aan andere fabricaat motor en/of vermogen behoort ook tot de mogelijkheden (meerprijs), afhankelijk van uw vaarwensen en vaargebied.

De Vedette 9.30 cabin Comfort Line is misschien de kleinste in zijn soort, maar is zeer
geschikt voor als u veelal met twee personen op de boot verblijft en zeker groot genoeg om uw gasten te ontvangen. In de eigenaarshut in de voorzijde van het schip staat een vrijstaand bed. Het gehele schip is voorzien van laden, kasten en kuipbanken met tal van opbergmogelijkheden. In de fietsenbunker is plaats voor twee vouwfietsen.

CEkeur : typeCkustwater
Lengte : 9,85 meter
Breedte (incl. kabelaring) : 3,65 meter
Diepgang : 0,90 meter
Doorvaarthoogte (geklapte ramen) : 1,80 meter
Doorvaarthoogte (ramen omhoog) : 2,18 meter
Doorvaarthoogte (met buiskap) : 2,40 meter
Materiaal : staal
Tankinhoudbrandstof : 280literRVStank
Tankinhoudschoonwater : 300literRVStank
Tankinhoudvuilwater : 65literkunststoftank
Stahoogte : 1,95 meter
Bedlengte : 2,05 meter
Waterverplaatsing : 8.200kg

Download Brochure »

Download specificatieblad »

De Vedette 10.30 cabin Comfort Line, sportief en comfortabel

De Vedette 10.30 cabin Comfort Line is zeker een hardloper te noemen binnen de Comfort Line serie. De ruime eigenaarshut én de (optionele) gastenhut bieden voldoende slaapplaats aan boord om langere tijd er op uit te trekken. Ook is de rondzit in de kajuit om te bouwen tot een extra slaapplek. Vanuit de ruime kuip met overzichtelijke stuurpositie is er goed zicht op de omgeving.

De keuken is praktisch ingericht en voorzien van een Corian aanrechtblad waarin de spoelbak met mengkraan is gefreesd. De (gas)kookplaat, een elektrische oven/magnetron en de ruime koelkast zorgen voor alle gemakken aan boord. Afhankelijk van aantal en type apparaten zal de juiste omvormer gekozen moeten worden, zodat u ook tijdens het ankeren gebruik kunt maken van de apparaten aan boord. Een zonnepaneel kan als optie toegevoegd worden om de accu’s bij te laden tijdens het “wild liggen”.

 

CE keur : typeC(kustwater)
Lengte(netto/metzwemplateau) : 11,05meter
Breedte (incl. RVS berghout) : 3,85 meter
Diepgang : 0,90 meter
Doorvaarthoogte (geklapte ramen) : 2,02 meter
Doorvaarthoogte (ramen omhoog) : 2,40 meter
Doorvaarthoogte met buiskap : 2,60 meter
Materiaal : staal
Tankinhoud brandstof : 300 liter RVS tank
Tankinhoud schoon water : 350 literRVS tank
Tankinhoud vuilwater : 88 liter kunststoftank
Stahoogte : 2,00 meter
Bedlengte : 2,05 meter
Waterverplaatsing : 10.300kg

Download specificatieblad »

Bekijk interieur en exterieur foto’s »

De Vedette 11.30 cabin Comfort Line, een elegante verschijning

Een meter langer en 35 cm breder dan het 10.30 model en dat resulteert in een zee van ruimte in de kajuit. Vanaf de 11.30 is een gastenhut met stapelbed realiseerbaar, maar de gastenhut kan ook onder de kuipvloer worden geplaatst. Een schip dat zeer geschikt is om lange tijd op reis te gaan binnen Europa, waarbij ook de zee kan worden bevaren (Categorie B certificaat).

Standaard wordt de Vedette 11.30 cabin Comfort Line als zeer compleet aangeboden, toch zijn er nog diverse opties te verzinnen; wifi omgeving aan boord, stuurautomaat, aggregaat, airco, enz. Tijdens de oriënterende gesprekken kunnen wij aan de hand van uw wensen en ideeën u verder adviseren.

 

Vedette 11.30 cabin Comfort Line
Lengte (met zwemplateau): 11,95 m
Breedte (incl. RVS berghout): 4,25 m
Diepgang: 1,05 m
Kruiphoogte: 2.16 m / 2.48 m
(ramen neer / omhoog).
Kruiphoogte buiskap: ca. 2,60 m (afhankelijk van de lengte van de klant)
Bouwmateriaal: staal
Waterverplaatsing : 12.300 kg
Motor: Nanni diesel of Volvo
4-cilinder, 115 pk / of 5 cilinder 110 pk
Brandstoftank: 400 liter
Watertank: 450 liter
Vuilwatertank: 120 liter
CE-categorie: B (zee)

Download specificatieblad »

Bekijk interieur en exterieur foto’s »

De Vedette 12.30 cabin Comfort Line trekt de aandacht

Deze grootste maat in de Comfort Line cabin pleziervaartuigen valt zeker op, een majestueuze verschijning! Net geen 13 meter lang en 4.15 meter breed biedt het schip u veel ruimte en mogelijkheden. Ook in dit schip is een gastenhut realiseerbaar, hetzij in een stapelbed uitvoering, hetzij deels onder de kuipvloer. Alle slaapplaatsen zijn voorzien van kwaliteit schouwschuim matrassen.

Vanuit de ruime kuip kan men via het zwemplateau gemakkelijk de gangboorden betreden. In de schopboorden van de gangboordtrappen is led-verlichting mogelijk, wat ’s avonds een luxe en sfeervolle uitstraling geeft. Ook bij dit model zijn er nog veel aanvullingen mogelijk, waarmee het schip echt gepersonaliseerd wordt. Daarom is ook geen enkele Vedette gelijk aan de andere Vedette schepen.

 

Vedette 12.30 cabin Comfort Line
Lengte (met zwemplateau): 12,95 m
Breedte (incl. RVS berghout): 4,25 m
Diepgang: 1,10 m
Kruiphoogte: 2, 20 m / 2,49 m
(ramen neer / omhoog).
Kruiphoogte buiskap: ca. 2.60 m (afhankelijk van lengte klant)
Bouwmateriaal: staal.
Waterverplaatsing : 12.500 kg
Motor: Nanni diesel of Volvo D3
4-cilinder, 135 pk of 150 pk
Brandstoftank: 400 liter RVS
Watertank: 450 liter RVS
Vuilwatertank: 120 liter kunststof
CE-categorie: B (zee)

Download specificatieblad »

Download de brochure

Download de prijslijst

Neem direct contact op

Wilt u een offerte aanvragen, of meer informatie willen kunt u altijd direct contact met ons opnemen.

Fotoboek

Storm

Storm

EXterieur [dmg_masonry_gallery gallery="2517,2518,2519,2520,2521,2522" columns="2" _builder_version="4.14.4" _module_preset="default" hover_enabled="0" border_radii_image="on|5px|5px|5px|5px" global_colors_info="{}" theme_builder_area="post_content"...

Spange

Spange

EXterieur [dmg_masonry_gallery gallery="2478,2479,2480,2481,2482,2483,2484,2485" columns="2" _builder_version="4.14.4" _module_preset="default" hover_enabled="0" border_radii_image="on|5px|5px|5px|5px" global_colors_info="{}" theme_builder_area="post_content"...

Papillon

Papillon

EXterieur [dmg_masonry_gallery gallery="2437,2438,2439,2440,2441,2442" columns="2" _builder_version="4.14.4" _module_preset="default" hover_enabled="0" border_radii_image="on|5px|5px|5px|5px" global_colors_info="{}" theme_builder_area="post_content"...

Friends

Friends

EXterieur [dmg_masonry_gallery gallery="2408,2409,2410,2411,2412,2414" columns="2" _builder_version="4.14.4" _module_preset="default" hover_enabled="0" border_radii_image="on|5px|5px|5px|5px" global_colors_info="{}" theme_builder_area="post_content"...

Baljuw

Baljuw

EXterieur [dmg_masonry_gallery gallery="2395,2396,2397,2398,2399,2400" columns="2" _builder_version="4.14.4" _module_preset="default" hover_enabled="0" border_radii_image="on|5px|5px|5px|5px" global_colors_info="{}" theme_builder_area="post_content"...

Waterproof

Waterproof

EXterieur [dmg_masonry_gallery gallery="2370,2371,2372,2373,2374,2375,2376,2377,2378,2379,2380,2381" columns="2" _builder_version="4.14.4" _module_preset="default" hover_enabled="0" border_radii_image="on|5px|5px|5px|5px" global_colors_info="{}"...

Trojan

Trojan

EXterieur [dmg_masonry_gallery gallery="2360,2361,2363,2364" columns="2" _builder_version="4.14.4" _module_preset="default" hover_enabled="0" border_radii_image="on|5px|5px|5px|5px" global_colors_info="{}" theme_builder_area="post_content"...

Happy One

Happy One

EXterieur [dmg_masonry_gallery gallery="2336,2337,2338,2339,2340" columns="2" _builder_version="4.14.4" _module_preset="default" hover_enabled="0" border_radii_image="on|5px|5px|5px|5px" global_colors_info="{}" theme_builder_area="post_content"...

Anna Paulina

Anna Paulina

EXterieur [dmg_masonry_gallery gallery="2313,2314,2315,2316,2317,2318,2319,2320,2321,2322" columns="2" _builder_version="4.14.4" _module_preset="default" hover_enabled="0" border_radii_image="on|5px|5px|5px|5px" global_colors_info="{}"...

The Old Man

The Old Man

EXterieur [dmg_masonry_gallery gallery="2289,2290,2291,2292,2293,2294,2295,2296,2297,2298,2299,2300,2301" columns="2" _builder_version="4.14.4" _module_preset="default" hover_enabled="0" border_radii_image="on|5px|5px|5px|5px" global_colors_info="{}"...