«NIEUW»

VEDETTE Cabin COMFORT LINE

Al vele jaren is de Vedette cabin Comfort Line een hardloper binnen de series schepen die Vedette Jachtbouw bouwt. Het sportief gelijnde schip wordt zeer compleet aangeboden en valt in de smaak.
In alle afmetingen zijn de Vedette Comfort Line schepen te bewonderen op de Nederlandse wateren en dus nu ook de kleinste variant, de 9.30.

VORMGEVING

Het geoptimaliseerde onderwaterschip is kenmerkend voor de Vedette 9.30 cabin Comfort Line. Deze vlotte rompvorm is reeds toegepast op de Vedette Navigator 35. Het schip heeft onder water een vrij scherpe voorvoet, maar boven de waterlijn verbreedt het voorschip zich. Die constructie levert een functionele sprayrail op, met meer binnenruimte in de eigenaarshut waardoor een vrijstaand bed mogelijk is gewor- den (een grote wens van onze klanten).

VAAREIGENSCHAPPEN

De vaareigenschappen zijn uitmuntend. De aanwezige sprayrail vangt de golven op en werkt ze opzij (met een zeer kleine boeg- en hekgolf). De combinatie sprayrail met het bredere, vlakkere achterdeel van het schip zorgt ervoor dat het schip zeer stabiel is, koersvast, relatief snel en zeer wendbaar.

Kwaliteit op het water

De kwaliteit van de Vedette schepen is hoog. En dat begint reeds bij het ontwerp en de digitalisering van het schip en de bouw van het casco. Het snijpakket bestaat uit gestraalde platen. Zodra het casco ge- reed is, wordt het geheel nogmaals gestraald. De conservering en de uiteindelijke laklagen beschermen het stalen casco tegen alle (weers) invloeden.Vedette Jachtbouw geeft standaard een verlengde garantie op de conservering.

De klant heeft alle inspraak in het interieur en de indeling van zijn schip. In overleg ontstaat het interieur dat u wenst, in de houtsoort die gewenst is. De gehele boot is praktisch ingedeeld, met tal van opberg- mogelijkheden en een ruime leefruimte. De afwerking is zeer fraai en van hoge kwaliteit.
De klant heeft veel inspraak bij Vedette Jachtbouw. (semi) custom built zonder dat het grote prijsconsequenties met zich meebrengt.

Vaareigenschappen

Binnen Vedette Jachtbouw gaat alle aandacht uit naar de vaareigenschappen. Het onderwaterschip is multiknik met een geveegd achterschip. Hierdoor is de Vedette Cabin stabiel, koersvast en comfortabel. De in het casco verwerkte trimplaat voorkomt ingraven van het achterschip, waardoor de Vedette Cabin bij elke snelheid mooi op het water ligt. Bij Vedette Jachtbouw vinden wij het belangrijk dat u kunt ver- trouwen op de voortstuwing en de techniek. Zeker op de grote rivieren, tussen de grote vrachtschepen. Met het juiste vermogen kunt u er op vertrouwen dat u snel kunt handelen en adequaat kunt reageren op situaties. Constante innovatie en toepassing van de meest recente technieken maken dat de Vedettes zeer betrouwbaar zijn en van alle comfort voorzien. De Vedette Cabins zijn wendbaar en varen probleem- loos en zijn bovenal fluisterstil!

De Vedette Cabins kunnen worden uitgerust met een boeg- en/of hekschroef (optioneel). Het manoeuvreren wordt een stuk eenvoudiger. Dit levert bij sterke windkracht zeker voordeel op als het gaat om wachten bij bruggen en sluizen of het invaren van uw box.

COMFORT BUITEN

Bij het betreden van het schip valt de ruime kuip op en er zijn geen concessies gedaan aan de opgang en breedte van de gangboorden. Deze brede gangboorden en de mooi gevormde reling zorgen voor een groot gevoel van veiligheid.

In de kuip heeft de schipper vanaf de luxe stuurpositie goed zicht op de omgeving en is er ook direct contact met zijn gasten.
Het dashboard is overzichtelijk en de gashendel is ergonomisch geplaatst. Een voetenbankje voor beide stoelen ondersteunen u tijdens de vaart. Een koellade (optie) in de kuip zorgt ervoor dat hapjes en drank- jes binnen handbereik zijn. De stuurstoel en meevaarstoel hebben een goed zitcomfort. De kuipbanken zijn voorzien van comfortabele kussens, vormgeving en stoffering naar keuze. Een achtergrond muziekje klinkt via de speakers, die in de kuip en de kajuit kunnen worden geplaatst.

De buiskap is gemakkelijk af te breken en op te zetten. De zijkanten zijn uit ritsbaar. Zo kunt u anticiperen op koude en warme weersomstandigheden.

De stuurstand zit aan stuurboord, met een ‘meevaar-stoel’ aan bakboord.

COMFORT BINNEN

Alle gemakken zijn aan boord; een verrassend grote eigenaarshut met daarin veel opbergruimte én een Frans bed met een lengte van 2,05 meter, een gescheiden douche- en toiletruimte, een goed uitgeruste kombuis en een eethoek met gerieflijke kussens die tot slaapplek om te bouwen is. De stahoogte in de kajuit is 1,95 meter.
De 9.30 mag dan de kleinste maat in de Comfort Line zijn, qua comfort doet hij niet onder voor de andere modellen.

CEkeur : typeCkustwater
Lengte : 9,85 meter
Breedte (incl. kabelaring) : 3,65 meter
Diepgang : 0,90 meter
Doorvaarthoogte (geklapte ramen) : 1,80 meter
Doorvaarthoogte (ramen omhoog) : 2,18 meter
Doorvaarthoogte (met buiskap) : 2,40 meter
Materiaal : staal
Tankinhoudbrandstof : 280literRVStank
Tankinhoudschoonwater : 300literRVStank
Tankinhoudvuilwater : 65literkunststoftank
Stahoogte : 1,95 meter
Bedlengte : 2,05 meter
Waterverplaatsing : 8.200kg

Download alle specificaties »

CE keur : typeC(kustwater)
Lengte(netto/metzwemplateau) : 11,05meter
Breedte (incl. RVS berghout) : 3,85 meter
Diepgang : 0,90 meter
Doorvaarthoogte (geklapte ramen) : 2,02 meter
Doorvaarthoogte (ramen omhoog) : 2,40 meter
Doorvaarthoogte met buiskap : 2,60 meter
Materiaal : staal
Tankinhoud brandstof : 300 liter RVS tank
Tankinhoud schoon water : 350 literRVS tank
Tankinhoud vuilwater : 88 liter kunststoftank
Stahoogte : 2,00 meter
Bedlengte : 2,05 meter
Waterverplaatsing : 10.300kg

Download alle specificaties »

CE keur : typeB(zee)
Lengte(netto/metzwemplateau) : 11,95meter
Breedte (incl. RVS berghout) : 4,20 meter
Diepgang : 1,00 meter
Doorvaarthoogte (geklapte ramen) : 2,16 meter
Doorvaarthoogte (ramen omhoog) : 2,48 meter
Materiaal : staal
Tankinhoud brandstof : 400literRVStank
Tankinhoud schoon water : 450literRVStank
Tankinhoud vuilwater : 120literkunststoftank
Stahoogte : 2,00 meter
Bedlengte : 2,05 meter
Waterverplaatsing : 12.300kg

Download alle specificaties »

CE keur : typeB(zee)
Lengte(netto/metzwemplateau) : 13,10meter
Breedte (incl. RVS berghout) : 4,20 meter
Diepgang : 1,10 meter
Doorvaarthoogte (geklapte ramen) : 2,16 meter
Doorvaarthoogte (ramen omhoog) : 2,48 meter
Materiaal : staal
Tankinhoud brandstof : 400literRVStank
Tankinhoud schoon water : 450literRVStank
Tankinhoud vuilwater : 120literkunststoftank
Stahoogte : 2,00 meter
Bedlengte : 2,05 meter

Download alle specificaties »

Download de brochure

Download de prijslijst

Neem direct contact op

Wilt u een offerte aanvragen, of meer informatie willen kunt u altijd direct contact met ons opnemen.