Nieuwkomer binnen de Vedette modellenlijn is de Vedette salon Comfort Line.

Hoe druk het ook mag zijn op de werf, innoveren is nog steeds belangrijk! Bij Vedette Jachtbouw wordt geluisterd naar de wensen van klanten, maar nu waren we de vraag om een modern salonschip zelfs voor. Samen met de ontwerper van alle Vedette schepen, de heer Reinder Posthuma, zijn de criteria voor een goed varend, modern en rijk uitgerust salonschip bepaald. Het uiteindelijke resultaat mag er zijn en heeft direct geresulteerd in de opdrachten voor een Vedette 11.30 salon Comfort Line en een Vedette 10.30 salon Comfort Line.

De voorzijde van de modern gelijnde romp is voorzien van een sprayrail en de achterzijde van het onderwaterschip is breder en vlakker gemaakt. Hierdoor zijn de vaareigenschappen uitmuntend, het schip is zeer stabiel, koersvast, relatief snel en zeer wendbaar.

De Vedette salon Comfort Line wordt zeer compleet aangeboden. Het schip is ‘semi custom built’, dat wil zeggen dat de klant veel inspraak heeft. Uiteraard kan de klant ten aanzien van de techniek, voortstuwing of interieur een andere mening hebben. Op basis van wensen en ideeën ontstaat een gepersonaliseerd salon-pleziervaartuig. Het schip is uitermate geschikt om Europa mee in te trekken.

Bekijk onze productpagina over de VEDETTE SALON COMFORT »

Deze Vedette salon Comfort Line is verkrijgbaar in de afmetingen 9.30, 10.30, 11.30, 12.30 en 14.30